Klare for barnehage- og skolestart igjen?

Ahhh ferien er over for denne gang og som vi har kost oss! Denne ferien har virkelig inneholdt alt; Cruise i Middelhavet, båttur, campingtur og masse kos hjemme!

Er dere klare for barnehage- og skolestart? Jeg vet ikke om vi er det men vi har i alle fall smurt den første matpakken etter ferien og digger de små dressingboksene! Perfekt med litt eplemos i til hverdagsvaffelen (viktig å ikke ha så brå overgang etter sommerens mange utskeielser)! Eplemosen og eplevaffelene fikk følge av grove skiver, Jippi Smoothie og blåbær - godt for små mager :) Matboksen er den kule Lunch Cube med color accents Håper noen av dere fortsatt nyter ferien, her er det striskjorte og havrelefse igjen :)

Matboks 04.08.13

Legg igjen en kommentar

Beklager, du må være innlogget for å kunne kommentere.