Ovnsbakt havregrynsgrøt i porsjonsformer

Jeg har prøvd noe nytt og det ble suksess!! Jeg lagde en slags havregrynsgrøt som jeg fylte i muffinsformer og bakte i ovnen. Perfekte til en liten etter-skolen-snack eller i matboksen - supre å fryse!

ingredienser bakt havregrynsgrøt

Bland sammen:

7 dl havregryn (jeg tok 3 dl av de med kli i og 4 dl med vanlige lettkokte havregryn)

1 toppet dl brunt sukker (altså litt mer en en dl)

2 ts bakepulver

1 ts kanel

1/2 ts salt

1,2 dl melk (jeg brukte skummet)

1 dl flytende bremykt eller smeltet smør

2 sammenvispede egg

En til to dl med rosiner, sjokoladebiter, tørket frukt eller hva du måtte ønske. Jeg tok en luksusvariant og brukte en drøy dl rosiner pluss noen mørke sjokoladedråper (knall kombinasjon!)

havregrynsgrøt muffin

Bland alt sammen, fyll i muffinsformer og bak i ovnen på 200 grader (varmluft) i ca 20 minutter

ferdige havregynsgrøtmuffins

Legg igjen en kommentar

Beklager, du må være innlogget for å kunne kommentere.