Lunch Cube for en liten Go'ing på tur

I morgen skal minstemann i huset på tur til biblioteket med barnehagen. Kan tro det blir stas med busstur og nistepakke! En slik begivenhet må selvsagt markeres så dette ble en skikkelig festmatboks.

Sistema 23.10.12

Lunch Cube ble fylt med brødskive med ost og små bokser med mango og blåbær. I tillegg ble det hjerter laget av minipølser (skjær pølsene på tvers snu rundt og fest med tannpirker), ostestaver og melba toast. En turboks må selvsagt inneholde dessert så det ble en liten boks med restene av gårsdagens bondepiker (mager vaniljekesam, havregryn og eplemos). En skje og serviett fikk plass til slutt :) Drikke fikk plass i den supre Happy flasken.

God tur lille skatt!

Legg igjen en kommentar

Beklager, du må være innlogget for å kunne kommentere.