Laks med mangosalsa og tilslørte bondepiker

Min favorittrett om dagen er denne fantastiske lakseretten. Herlige friske smaker som passer hverandre perfekt! Begynn med tilbehøret; herlig mangosalsa. Kutt følgende ingredienser i små biter og bland godt:

En halv mango

En avocado

En halv liten rødløk i bittesmå biter

En tomat

En bit ananas (kan sløyfes)

Litt salt og pepper

Bland og sett kaldt mens du lager resten av retten. Kutt opp fire store poteter i terninger og stek i panna sammen med en halv løk i biter. Mens potetene steker putter du 500 gr laks i ovnen på 200 grader i syv minutter.

Laks og poteter

Bland sammen en halv boks ekstra lett rømme og to teskjeer sweet chili sauce.

Laks og mangosalsa

Til dessert ble det gode gamle tilslørte bondepiker. Jeg laget fantastisk eplesyltetøy med kanel og vanilje i går så det passet perfekt i dag. Disse bondepikene ble laget med mager vaniljekesam så denne kan spises med god samvittighet. For crunch stekte jeg havregryn i panna sammen med litt sukker og smør. Stek til grynene er crispy og karamelliserte.

Havregryn

Legg så lagvis, begynn med havregryn, så syltetøy og deretter kesam. Jeg brukte to lag

Tilslørte bomdepikerVel bekomme!

Legg igjen en kommentar

Beklager, du må være innlogget for å kunne kommentere.