Pris Høsten med Eplesyltetøy med Kanel og Vanilje

Jeg liker faktisk høsten! Det å se løvene skifte farge og kroe seg i sofakroken med tente lys og te i koppen er kjempekoselig synes nå jeg! Det er trist at sommeren er over men samtidig skal det bli godt å finne frem tjukke gensere, parkdress og ullundertøy. Nå er verdens beste epler her - nemlig de norske. Vi benyttet annledningen og kokte en stor kjele med eplesyltetøy. Vi brukte Aroma epler og det ble fantastisk godt! Vi fikk en gang en julepresang vi lo godt av men jammen har jeg ikke måttet spise ordene mine, denne saken gjør epleskrelling til en lek! Fantastisk smart:

Epleskreller

Denne magiske dingsen både skreller og deler eplene og sim sala bim så er kjelen full.

Jeg brukte følgende ingredienser:

Ca 2 kilo epler

300 gr sukker

3/4 vaniljestang (splittet)

2 dl vann

1,5 ts kanel

Alt gikk i gryten samtidig og så lot jeg det koke til alt var oppløst (rør jevnlig).

Eplesyltetøy

Fisk ut vaniljestangen og ha syltetøyet over på hermetiserte glass. Så er det bare å fylle fryseren med deilig norsk høst :)

Ferdig eplesyltetøy

Legg igjen en kommentar

Beklager, du må være innlogget for å kunne kommentere.