Go'ing nattpose med seler

Go'ing nattpose

Flere visninger

Vanlig pris: kr 449,00

Spesialpris: kr 224,50

Produkt Kode:go'ingpose

Tilgjengelighet: Utsolgt

Oversikt

Lekker, norskdesignet nattpose som er utstyrt med seler (nattsafefunksjon)


Mål: 95 cm lang. 45 cm bred.


Passer fra nyfødt til ca. 2 til 3 år.

Beskrivelse

Dette er den relanserte Go'ing Posen, den har et videreutviklet design og er laget av et fantstisk mykt og deilig stoff med dusgrønne striper. Dette er en nattpose som er vattert og har myk flanell på innsiden. Nattposen har glidelåssom starter oppe og lukkes nedover slik at barnet ikke klarer å ta av seg posen selv. Nattposen er utstyrt med blindglidlås slik at denne ikke gnager på barnets hud. Nattposen har hull for sele til bilstol og vogn (prestekragen på rompa kan åpnes opp) og kan åpnes i fotenden ved hjelp av trykknapper. Dette gjør nattlige bleieskift mye enklere. Fotenden kan lukkes ved hjelp av en stropp som gjør at posen blir noe kortere og passformen blir bedre til de minste barna.

Nattposen kommer i en liten søt nylonbag for enkelt å kunne ta den med på overnatting. Posen har mange skjønne detaljer og til og med en liten lomme der smokken kan oppbevares. Videre har den teksten "sov godt lille venn" applikert på forsiden samt små prestekrager i snørene og på baksiden. Dette er en fantastisk nattpose som barnet vil elske!

Sist men ikke minst, posen er utstyrt med seler. Mange har etterlyst muligheten til å sette posen fast i sengen. Dette for å bl.a. forhindre barnet fra å snu seg fra ryggen til magen eller komme ut av sengen på egenhånd. Disse kan enkelt tas av. Når selene er i bruk skal ikke barnet være uten tilsyn. Følg alltid instruksjonene som medfølger posen.

Skriv din egen omtale

Only registered users can write reviews. Please, log in or register