Historien om Go'ing AS

Historien om Go'ing

Go’ing ble etablert i 1999 av familien Weststein fra Nederland. Først var det et postordrefirma med adresse i Rolvsøy og senere i Elverum. Som Thea skrev i sin første katalog; "som tobarns mor med nederlandsk bakgrunn har jeg hatt stor glede av å gi mine norske venner nederlandsk produserte soveposer. De er som skapt for norske forhold, men vanskelig å få tak i."

Her startet ideen om import av praktisk og rimelig barnetøy og utstyr fra Nederland. I 2002 tok Rita Berget Lindblad over og Go’ing var tilbake i Østfold. Rita ble kjent med Go’ing nettopp pga nattposene da hennes minstemann elsket nattposen sin. Rita har drevet Go'ing i ti år og gjort en fabelaktig jobb. Det er ikke så mange nettbutikker med barneutstyr som har klart seg så lenge i Norge. På nyåret i 2011 følte Rita at tiden var inne for litt nytt blod i Go'ing og slik ble det endelig min tur! Jeg heter Linda Dahlgren, er 35 år og mamma til to fantastiske gutter på fire og seks år. Jeg har lenge hatt lyst til å drive nettbutikk og midt i ammetåka tok jeg endelig steget.

Vi har fortsatt stor fokus på nattposer 11 år etter oppstart og det skal vi fortsette med. I dag har vi til og med egne Go’ing poser. Vi fører fortsatt de samme merkene som ved oppstart som Premaxx, og Alvi . Men vi fører flere produkter i dag og kjøper varer fra hele verden, blandt annet Sverige, Nederland, Tyskland, Polen, Canada, Skottland og Kina.

Vi ønsker at Go’ing skal tilby markedet produkter som har lang levetid og flerbruksmuligheter. Dette gjelder både kvalitet, design og funksjonallitet. Vi har god kontakt både med kunder og produsenter og har mulighet til å justere på produkter underveis. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra dere kunder. Det er på den måten vi kan gjøre ting bedre. Du kan følge oss både på Facebook og på Instagram (@going_no)

Velkommen til en go' handel!

 Hilsen Linda i Go’ing